mamaplus

Valeria Lungu le răspunde curioșilor: ”Nu sunt iubită de nimeni. Am ales să fiu singură”

-
//
08.05.2020

Vloggerița și, mai nou, ”regina Tik Tok-ului” Valerie Lungu a avut recent o repriză de sinceritate profundă. Chiar dacă de la despărțirea de fostul ei iubit a trecut multă vreme, iar el s-a și căsătorit între timp, Valerie și-a spus oful într-o postare publică neordinară.

”Iubirea se transformă în indiferență! Cel mai gol sentiment când iubirea se transformă în indiferență. Lacrimile nu mai cad, iar singurătatea veșnică începe să fie o obișnuință. Unde dragostea este pusă într-o conservă și uitată într-un beci undeva departe. Iar îmbrățișările care îți lipsesc atât de mult, au început să fie tot mai rare. Iar eu am început să fiu tot mai singură! Singurătatea a început să fie o povară sau o pedeapsă? Prefer să-i spun alegere. Am devenit puternică în singurătatea mea, nu am de ales. De asta învățăm să trăim în singurătate sentimente care nu își mai au rostul. Poate uneori compania ta îmi face plăcere, dar nu este… Sunt bine, cuvintele astea pe care le-am rostit ani la rând! Acum din nou sunt bine, de la toate lacrimile plânse, până la golul ăla imens din piept. Dar eu sunt bine. Nu sunt înțeleasă de nimeni. Nu sunt iubită de nimeni. Am ales să fiu așa! Totul în viața asta e o alegere. Am ales să fiu singură! Nu am de ales...”, a scris vloggerița.

Deși a fost cuplată până acum de zeci de ori cu toți băieții care apăreau în filmulețele ei de pe Instagram sau în orice altă ipostază, Valeria mărturisește că nu este pregătită deocamdată să se implice într-o relație amoroasă.

Se pare că și mama ei, interpreta Victoria Lungu, este de aceeași părere, menționând într-un interviu că în prezent pentru fiica ei este mai prioritară cariera decât relațiile amoroase sau o căsnicie.

mamaplus