mamaplus

Valeria Lungu e însărcinată? Ce a declarat influencerița

-
//
15.04.2024

Valeria Lungu e pregătită să devină mamă. Aceasta a declarat că-și dorește mult să-și oficializeze relația și să facă un copil. Mai mult, bloggerița a menționat că visul ei ar fi ca cel mic să participe la nunta părinților.

mamaplus

“Ne dorim foarte mult să facem copii. Sper să mă ceară cât de curând posibil, ca să pot face și acest lucru, pentru că nu-mi doresc să fac un copil fiind necăsătorită. Să fac măcar cununia civilă că nunta vreau să o fac după ce se naște copilul. Am așa o viziune, ca să fie copilul meu la nunta mea și să-mi arunce buchetul. Mi se pare super drăguț. Oricum îmi doresc o nuntă foarte micuță, să vină doar familia și cei mai buni prieteni”, a menționat Valeria pe TikTok.

De asemenea, influencerița a declarat că și-a lansat propria afacere la Londra, astfel încât în perioada sarcinii și în primele luni de viață a copilului să fie asigurată financiar.

„Mi-am propus ca atunci сând voi fi gravidă să lucrez mai puțin și să-mi acord mie mai mult timp, să am grijă de corpul meu”, a adăugat Valeria.

mamaplus