mamaplus

Valentina Nafornița, cu burtica la vedere. Poze din luna de miere

-
//
25.08.2023

După o nuntă ca-n povești, Valentina Nafornița și Cristian Spătaru au evadat în luna de miere. 

mamaplus

Cei doi sunt în Italia, unde se bucură din plin de peisajele locale spectaculoase.

Soprana, care este însărcinată, nu se eschivează să publice poze și video-uri în ținute lejere sau în costume de baie, care îi scot în evidență burtica proeminentă.

mamaplus

Amintim că Valentina și Cristian au jucat nunta la mijloc de august, la Butuceni. Vestea că vor deveni părinți a fost dezvăluită de artistă, printr-o postare pe pagina sa de Instagram:

„Anul acesta ziua mea de naștere e ca niciodată”, a scris Valentina în descrierea fotografiei.

Anul trecut, Cristian Spătaru a oferit un interviu pentru „Iubește Viața” și a povestit câteva detalii despre relația cu soprana:

„Relația noastră este foarte fragedă, este la început, este frumoasă ca o floare de primăvară. Eu pe Valentina o cunosc de mai mult timp și pot să zic că, cumva s-au aliniat așa astrele că ne-am plăcut și am început să comunicăm. Am fost prezent la majoritatea concertelor ei. O admiram foarte mult pentru că a fost o personalitate care a reușit să depășească atâtea obstacole, foarte multe obstacole prin viață și o înțeleg bine, fiindcă știu cum e să depășești obstacole în viață, ca la suprafață totul să arate frumos și roz”.

mamaplus