mamaplus

Valentin Uzun le-a dedicat o piesă foarte dulce fetițelor sale Amelia și Alisa (VIDEO)

-
//
19.04.2021

Tatăl a trei copii și interpretul îndrăgit de publicul de la noi, Valentin Uzun, a lansat în acest weekend o nouă piesă și videoclip dedicat fetițelor sale Amelia și Alisa, ”Fata noastră cea mai dragă”. Cele două surori seamănă foarte mult între ele, iar ochii albaștri și talentul muzical le-au moștenit de la tăticul lor. Chiar dacă sunt din două căsnicii diferite, Amelia și Alisa petrec foarte mult timp împreună și călătoresc alături de Valentin și actuala lui soție Nadejda.

Valentin spune că este un tată fericit, având două fetițe și un băiețel care îi poartă numele. Despre videoclip, artistul spune că nu a fost nevoie de prea multă regie, pentru că acolo unde este dragoste, nu trebuie să faci actorie.

”Amelia și Alisa sunt fetele lui tata. Atunci când s-a născut cea de-a doua fiică, Amelia a fost cea care i-a dat numele Alisa. Noi cu soția așa și am stabilit ca Amelia să aleagă numele, dar să ne placă și nouă. Alisa seamănă mult cu Amelia, iar peste un an și jumătate, când se va forma vocea, vom vedea dacă va cânta și ea pentru publicul larg.”, povestește Valentin.

mamaplus

Menționăm că Valentin Uzun a fost căsătorit anterior cu soprana Ana Cernicova care a adus-o pe lume pe Amelia. Cu actuala sa soție, Valentin s-a căsătorit acum 4 ani. Cei doi au împreună o fetiță și un băiețel – fiica Alisa în vârstă de 3 ani și micuțul Valentin în vârstă de un anișor.

Urmărește mai jos noul videoclip al artistului.