mamaplus

Unul dintre membrii trupei 3 Sud Est, la spital cu hemoragie internă. Artistul a fost operat de urgență

-
//
15.11.2019

Laurențiu Duță, compozitorul şi solistul trupei de la 3 Sud Est, a ajuns la spital cu hemoragie internă, după ce a înghițit bucăți dintr-o furculiță care i-au ajuns în esofag, perforându-l.

Din cauza faptului că la spitalul piteştean nu există personal pentru intervenții endoscopice decât pe timpul zilei, Laurențiu a fost transportat de urgență la camera de gardă a Spitalului Floreasca, în aceeaşi noapte. Acolo a fost rapid operat, riscul de a face blocaj respirator, dar şi inflamații şi infecții, fiind foarte mare.

După intervenția chirurgicală, urmată de tratament cu antibiotice cinci zile, Laurențiu Duță a fost din nou în formă. 

„Mi s-a extras rapid bucata de plastic înfiptă în esofag şi m-am revenit repede, din fericire.  Le mulțumesc celor ce ce au venit  în acea seară sperând să ne vadă la Piteşti, care au înțeles situația. Ne-am recompensat două zile mai târziu, după ce m-am recuperat. Mare atenție la astfel de tacâmuri, cu precădere la cele albe. Sunt din ce în ce mai subțiri şi reprezintă un real pericol pentru sănătatea noastră.”, a declarat cântărețul, care lansează un semnal de alarmă pentru cei ce folosesc asemenea ustensile.