mamaplus

Unul dintre cele două puncte mobile de vaccinare va staționa azi în centrul capitalei

-
//
10.06.2021

Primăria Chișinău informează că cele două puncte mobile de vaccinare anti-COVID, un troleibuz și un autobuz, se vor afla și astăzi pe străzile capitalei pentru a efectua imunizarea tuturor doritorilor din oraș și din suburbii, în apropierea locului de trai sau de serviciu.

Astăzi, în intervalul orelor 10:00-18:00, acestea se vor afla în următoarele locații: troleibuzul va staționa în sectorul Centru, strada A. Pușkin, adiacent CC „Sun City", iar autobuzul se va deplasa în satul Ghidighici, strada Victoria, 10 (intrarea în sat).

Amintim că troleibuzul amenajat cu punct de vaccinare anti-COVID circulă conform unui grafic prestabilit, în toate sectoarele Capitalei, iar autobuzul este destinat suburbiilor.

În scopul facilitării identificării de către cetățeni a unităților, pe partea exterioară a acestora au fost lipite autocolante cu mesaje în susținerea Campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

Potrivit Primăriei Capitalei, doritorii au posibilitatea de a se imuniza împotriva noului tip de coronavirus la cele două puncte mobile până la sfârșitul lunii iunie.