mamaplus

Unde şi în ce perioadă se va desfășura tradiționalul târg școlar, organizat de municipalitate

-
//
14.08.2020

Tradiționalul târg şcolar, organizat de municipalitate, va fi organizat în preajma centrului comercial de pe Calea Ieşilor. Potrivit unei dispoziții a primarului general, iarmarocul va fi deschis în perioada 26-30 august, de la 10:00 până la 20:00.

Organizatorul târgului este un centru internațional de expoziții, care va asigura respectarea măsurilor privind controlul infecției COVID-19, inclusiv cele privind distanțarea socială între participanți, numărul cărora să nu depășească cifra de 49 de persoane.

Totodată, în perioada 25 august - 6 septembrie, vor fi organizate iarmaroace cu mărfuri  pentru școală în sectoarele municipiului Chișinău. Preturile vor stabili locurile pentru târgurile respective, programul de activitate, sortimentul de mărfuri, conform tematicii și vor elibera autorizații de funcționare agenților economici de profil.  

La rândul lor, titularii de autorizații vor asigura, în mod obligatoriu, condiții corespunzătoare pentru expunerea, protejarea și păstrarea mărfurilor, cu respectarea măsurilor de prevenire și diminuare a răspândirii virusului COVID-19. 

Deocamdată, nu se ştie cum vor activa instituțiile de învățământ. Până în data de 20 august, informațiile cu privire la programul după care va activa fiecare instituție de învățământ urmează a fi făcute publice.