mamaplus

Unde poți comanda torturi de nuntă și Candy Bar în Moldova

-
//
14.06.2019

„Amaaar!” - pentru mire și mireasă. Oaspeților însă trebuie să le fie dulce. Vorbim astăzi despre torturile de nuntă și deliciosul Candy Bar cu dulciuri și băuturi.

mamaplus

Toți tinerii își doresc ca tortul de nuntă să arate spectaculos, să creeze invitaților o impresie desăvârșită prin aspect și gust, dar și să nu necesite o sumă colosală de bani. Cum comandați un tort pentru nuntă?

Pas cu pas:

Nu amânați pregătirea tortului pentru ultimele zile! Vizitați cofetăria în prealabil și, împreună cu managerul ei, alegeți și discutați despre dorințele dvs. Inițial, puteți folosi catalogul producătorului sau puteți vedea exemple de torturi pe Internet și, atunci când comandați, aveți o idee clară despre ceea ce doriți. Apropo, pe site-ul patiseriei Colibri sunt plasate aproximativ 100 de modele de torturi pentru nuntă - aveți de unde să vă inspirați

mamaplus

Etapa I: alegerea cofetăriei

În Chișinău există multe patiserii care produc o varietate de deserturi. Dar cărui producător îi puteți încredința acest lucru și cum puteți fi siguri că tortul de nuntă va avea calitatea și aspectul vizual conform standardelor și cerințelor personale în timpul comenzii?

Puteți întreba persoane cunoscute, prieteni, puteți citi recenzii pe Internet sau chiar să cereți opinia moderatorului nunții dvs., care probabil a gustat multe dulciuri la diverse nunți și poate fi un „expert”. Totuși, cea mai bună opțiune - încrederea în specialiști. Părerea lor va fi una profesionistă, putând să se orienteze mai bine în alegerea combinațiilor de arome și culori, în funcție de sezon și vor ajuta la calcularea greutății produsului finit, potrivit numărului de oaspeți prezenți la sărbătoare.

mamaplus

Sfat de la Colibri: Pentru ca să nu fiți dezamăgiți în ziua nunții, puteți comanda, înainte de eveniment, un tort de dimensiune mică. Astfel, dvs. veți putea evalua posiblitatea îndeplinirii dorințelor proprii. 

Etapa II: alegerea umpluturii și design-ului

Aici devine cel mai interesant! Managerul v-a oferit deja mai multe opțiuni de umpluturi, v-a recomandat un anumit produs și, ulterior, ați decis în ceea ce privește conținutul tortului de nuntă. Următorul pas ține de estetică și design.

mamaplus

Cu siguranță dvs. știți deja cum doriți să arate tortul și ce elemente să conțină acesta. Un manager competent vă va spune ce se poate de realizat și ce trebuie de prelucrat. Astăzi, cofetăriile se confruntă cu un adevărat boom în decorarea deserturilor, ceea ce permite realizarea și punerea în aplicare a oricărei idei personale. Din tendințele actuale fac parte: compozițiile minimaliste, texturile 3D, culorile pastelate, puternice și chiar culoarea neagră. Mai întâi de toate, stilul clasic arată proaspăt: decorațiuni florale, fructe, figurine cu mire și mireasă, inscripții cu nume, prenume și dată.

Sfat de la Colibri: Nu insistați să faceți un tort de culoare albă. Optați pentru nuanțe colorate! În acest fel, desertul evenimentului va arăta superb în fotografii chiar și peste 20 de ani.

Candy Bar

Datorită tendințelor actuale în materie de pregătire a candy bar-ului la sărbători, puteți marca tematica evenimentului dvs., să-i scoateți în evidență originalitatea, să-i dați o notă de eleganță atât aspectului vizual, cât și gustului. Candy Bar va fi o anticipare a plăcută a sărbătorii și chiar a tortului de nuntă propriu-zis. De regulă, masa cu deserturi include prăjituri de dimensiuni mici, pe care e comod să le ții în mână. În această zonă vă puteți delecta cu un tot întreg de dulciuri apetisante: macarons, turte dulci, coșulețe cu fructe, felii de prăjituri etc.

mamaplus

Sfat de la Colibri: Zona de Candy Bar trebuie să aibă un design asociat cu sărbătoarea propriu-zisă și, bineînețeles, cu tortul de nuntă.

Nu uitați că tortul de nuntă și masa cu deserturi reprezintă punctele culminante ale evenimentului dvs., care vor rămâne în memoria tuturor oaspeților. Pentru amintiri plăcute, adresați-vă profesioniștilor. Timp de mai bine de 20 de ani, cofetarii din cadrul Colibri își ajută clienții să trăiască cele mai dulci momente.

Apropo, în luna mai curent, cei de la Colibri au finalizat un curs de confecționare a figurinelor de ciocolată. Prin urmare, realizarea tortului de nuntă așa cum vi-l doriți a devenit un lucru mult mai ușor.

Pentru detalii, întrebări și efectuarea comenzilor de tort pentru nuntă și Candy Bar de la Colibri, puteți suna la numărul de telefon: 068 077 077.

mamaplus