mamaplus

Una dintre membrele trupei Spice Girls s-a căsătorit după o relație de 20 de ani

-
//
14.07.2021

Jade Jones și Emma Bunton, cunoscută și sub numele de Baby Spice, formează un cuplu încă din 1998. După mai bine de două decade petrecute împreună, fosta membră a trupei Spice Girls, Emma Bunton și logodnicul ei, Jade Jones, s-au căsătorit marțea aceasta într-o ceremonie discretă – însă de la care fotografiile inedite nu au lipsit.

„Domnul și Doamna Jones”, a adăugat cântăreața, care acum a devenit și bucătar, în descrierea postării de pe Instagram în care apare alături de soțul său într-o rochie de mireasă mini, cu mâneci din voal și dantelă, și purtând pe cap o bentiță din flori. Jade Jones a asortat și el o pălărie de culoare maro sacoului Gucci pe care îl purta alături de o pereche de pantaloni lungi, crem.

mamaplus

În fotografia postată de Jones tot pe Instagram și distribuită de Emma pe story, ținuta artistei putea fi admirată în întregime – în special trena vaporoasă a rochiei de mireasă și… sandalele haioase cu toc, în stil flip-flop, pe care aceasta le purta.

mamaplus

Chiar dacă e posibil ca nunta să-i fi luat prin surprindere pe mulți dintre fani, Emma Bunton și Jade Jones sunt împreună de 23 de ani, și s-au logodit încă din 2011 – aceasta a făcut anunțul logodnei chiar în timpul unui episod din Dancing on Ice, difuzat de BBC, fiind extrem de entuziasmată să le arate inelul juraților și concurenților din emisiune. „Iuhuuuuu sunt logodită! Te iubesc, Jade! Sunt o doamnă foarte fericită!!”, a adăugat aceasta ceva mai târziu și pe contul de Twitter.

Chiar și logodna a venit la mai bine de 10 ani de când Emma și Jade au devenit un cuplu, în 1998; chiar și așa, cei doi și-au făcut o familie și au trăit fericiți în toți acești ani – în luna august a anului 2007, cântăreața l-a adus pe lume pe fiul lor, Beau Lee Jones, iar 4 ani mai târziu, în mai 2011, aceasta i-a dat naștere și lui Tate Lee Jones, al doilea fiu al familiei.

mamaplus