mamaplus

Un taximetrist a salvat viața unui bebeluș, după ce mama l-a uitat pe bancheta din spate

-
//
04.01.2021

Un taximetrist a devenit îngerul salvator pentru un bebeluș de numai 4 luni, după ce mama acestuia l-a lăsat pe bancheta din spate și nu a mai revenit după el, scrie ntv.ru. După ce a așteptat jumătate de oră lângă scară, șoferul a sunat-o de câteva ori pe mama copilului pentru a-i reaminti că micuțul se afla încă în taxi. Taximetristul Andrei Cuzimin spune că nu este pentru prima oară când se întâmplă așa ceva. Cazul a avut loc în orașul Novosibirsk din Rusia.

Acum o lună, el a fost angajat de către soțul femeii pentru a o transporta la cumpărături sau policlinică. Bărbatul spune că femeia ar fi cheltuit banii pe substanțe interzise și nu pe vizitele la pediatru. El a încercat de nenumărate ori să vorbească cu ea, însă fără niciun rezultat.

Andrei Cuzimin s-a adresat după ajutor la serviciile de asistență socială, însă situația a rămas neschimbată.

În momentul în care femeia și-a uitat din nou copilul în taxi, bărbatul a apelat la Poliție, pentru că micuțul avea febră, iar mama lui nu răspundea la telefon.

Copilul a fost transportat de urgență la spital, iar dacă se va adeveri faptul că atât mama cât și tatăl lui consumau substanțe narcotice, aceștia vor fi privați de drepturile părintești. Băiețelul ar putea rămâne în grija bunicii, dacă aceasta va confirma juridic gradul de rudenie.