mamaplus

Un tânăr pretinde că este fiul Shakirei și al lui Santiago Alarcon

-
//
11.09.2022

Artista columbiană se confruntă acum cu noi probleme: un tânăr susține că este fiul ei și cere să fie recunoscut. Adolescentul pretinde că este fiul Shakirei și al lui Santiago Alarcon, un actor columbian, scriu juraliștii de la Marca.

Santiago Alarcon a făcut public faptul că el și membrii familiei sale sunt hărțuiți de un tânăr care susține că este fiul său și al Shakirei. Identitatea băiatului nu a fost dezvăluită.

"Sunt victima hărțuirii și a șantajului! Este vorba despre un tânăr, al cărui nume nu îl voi pronunța, la recomandarea avocatului, dar pe care îl voi numi 'un băiat'.

Susține că l-am dat spre adopție în 1992, dar eu aveam 12 ani pe atunci. Ete un caz de șantaj, pentru că îmi cere 835 de milioane de pesos (n.r. aproximativ 41 de milioane de euro).

Nu o să mă credeți, dar trebuie să-i spun numele, deși mi-e rușine. Trebuie să-i zic numele, ca să înțelegeți cât de absurdă este povestea. Băiatul pretinde că mama sa biologică este Shakira.

Imaginați-vă cât de departe s-a ajuns! Mi-e frică pentru siguranța mea, a copiilor mei, a familiei mele. Locul meu de muncă a fost deja devastat!", a afirmat Santiago Alarcon, conform celor de la Marca.

Vestea vine într-un moment cât se poate de nepotrivit pentru Shakira, care se luptă cu fostul său partener, Gerard Pique, pentru custodia celor doi copii - Milan și Sasha.

Povestea pare ridicolă la prima vedere, însă Santiago Alarcon a făcut publice acuzațiile într-un clip postat pe Instagram, care a devenit rapid viral. De asemenea, actorul columbian a depus și plângere la poliție.