mamaplus

Un străin a încercat să violeze de două ori o minoră din Ștefan Vodă

-
//
07.07.2023

Un cetățean străin a fost reținut de oamenii legii după ce ar fi încercat să violeze o adolescentă de 15 ani din raionul Ștefan Vodă.

mamaplus

Prima încercare a avut loc la sfârșitul lunii iunie. Atunci, bănuitul de 53 de ani a făcut cunoștință cu adolescenta, după ce a văzut-o că făcea autostopul la stația din localitate. După cinci minute de călătorie, acesta a parcat mașina și a încercat să o convingă să întrețină relații sexuale, transmite Știri.md.

Minora a refuzat, iar bărbatul i-ar fi oferit adolescentei 50 de euro în calitate de avans, dacă va accepta să întrețină relații sexuale data viitoare.

Astfel, aceștia și-au continuat călătoria. La despărțire, acesta a constrâns-o să-l apeleze, iar apoi i-a înregistrat numărul.

Peste aproximativ o săptămână, cu puțin timp înainte să revină în R. Moldova, bărbatul a contactat-o pe adolescentă și i-a reamintit despre înțelegere.

Adolescenta, însă, și-a anunțat mama, care a alertat autoritățile, iar în locul acesteia la întâlnirea cu bărbatul au sosit oamenii legii care l-au reținut pentru 72 de ore.