mamaplus

Un șofer s-a sinucis cu mașina după ce și-a violat nepoata, omorând și un tânăr care circula regulamentar pe traseu

-
//
19.06.2023

Informații tulburătoare ies la iveală în urma accidentului produs în Prahova, România, în care doi oameni și-au pierdut viața. Șoferul de 43 de ani care a murit după ce a pătruns pe contrasens era căutat de Poliție, reclamat că și-a violat o nepoată de 13 ani.

mamaplus

Anunțase prin mesaje scrise că vrea să se sinucidă. A ucis, în accident, un tânăr de 23 de ani care tocmai termina facultatea de istorie, transmite ȘtirileProTV.ro.

Individul de 43 de ani care a provocat teribilul accident dispăruse de acasă, după ce aflase că împotriva lui există o plângere pentru viol. Bărbatul, căsătorit și tată a doi băieți, și-ar fi abuzat o nepoată, de 13 ani, încă din luna septembrie.

Mama copilei a reclamat totul vineri, 16 iunie, iar suspectul n-a fost găsit pentru a fi audiat. Polițiștii aflaseră că este într-o mașină, pe raza comunei Poienarii Burchii din Prahova și îl căutau.

Bărbatul căutat amenințase că-și va lua viața.

În mașina care circula regulamentar erau doi prieteni, de 23 și 19 ani. Cel mai mare, aflat la volan, a murit pe loc. Tocmai termina o facultatea de istorie din București, era voluntar la mai multe muzee și la Arhivele Naționale.

Singurul supraviețuitor al impactului a fost transportat în stare gravă, cu elicopterul, la Spitalul Floreasca din București.