mamaplus

Un șofer beat din Cahul a accidentat doi adolescenți și a fugit de la fața locului

-
//
02.08.2020

Doi adolescenți, de 14 și 16 ani mergeau pe marginea străzii, iar la un moment dat, în plină viteză au fost loviți de un automobil. După impact, conducătorul auto a fugit de la fața locului, lăsând tinerii traumați în drum, iar mașina a abandonat-o la câteva străzi de la locul impactului. Accidentul rutier a avut loc ieri seara, în jurul orei 21:00, pe o stradă din orașul Cahul.

Tinerii au fost preluați de serviciile medicale cu diferite fracturi. La scurt timp, polițiștii INSP și IP Cahul au stabilit identitatea persoanei care se află la volanul mașinii. Acesta are 23 de ani, locuitor al satului Slobozia Mare, iar la scurt timp a fost depistat de polițiștii la domiciliu.

Fiind testat alcoolscopic, rezultatul a arătat 0.58 mg/l în aerul expirat. Șoferul a fost escortat la IP Cahul pentru audieri, iar la moment este documentat penal pentru că a condus un automobil în stare de ebrietate avansată, pentru comiterea unui accident rutier cu persoane traumate, cu părăsirea locului.

Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP reamintește șoferilor că sunt obligați, în cazul unui accident rutier să nu părăsească locul, iar dacă sunt persoane traumate, să solicite intervenția medicilor.

Totodată, poliția reamintește șoferilor:

  • nu urcați la volanul mașinii dacă ați consumat alcool;
  • păstrați limita de viteză;
  • conduceți cu maximă prudență.