mamaplus

Un pedofil a fost prins în timp ce dezbrăca în parc o fetiță de 10 ani

-
//
09.07.2021

Un pedofil periculos a fost dat pe mâna poliției de o mamă care l-a surprins în acțiune. Incidentul a avut loc într-un parc din Cluj Napoca, unde o femeie a observat că bărbatul are un comportament dubios cu fetița de doar 10 ani, pe care a dezbrăcat-o și a întins-o pe jos. La vederea acestor lucruri, femeia a început să țipe, însă bărbatul s-a apărat, spunând că fetița doar își făcea nevoile. Acesta a îmbrăcat-o, s-a urcat pe moped, și s-a făcut nevăzut. 

Șocată, femeia a reușit să surprindă câteva imagini cu ajutorul telefonului și a sunat la 112. În doar 10 minute, polițiștii au reușit să îl identifice pe agresor. Acesta a fost găsit, în scurt timp, la domiciliu. 

Individul, în vârstă de 46 de ani, se află în acest moment la sediul Poliției din Cluj Napoca, acolo unde urmează să fie dus în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru agresiune sexuală. 

Bărbatul nu este la prima încercare de acest fel. În anul 2017, acesta a fost închis pentru că a abuzat alte trei minore, fiind ulterior eliberat pentru bună purtare.