mamaplus

Un minor de 15 ani a decedat la Chișinău în timpul unui campionat de kickboxing

-
//
30.11.2021

Un minor de 15 ani a decedat, în circumstanțe necunoscute, în timpul campionatului de kickboxing. Tragedia s-a întâmplat în după-amiaza zilei de 26 noiembrie pe strada Andrei Doga din capitală.

Minorul de 15 ani era participant în cadrul campionatului național de kickboxing. Acesta ar fi luptat în două ture și era în așteptarea celei de-a treia. La un moment dat, băiatului i s-a făcut rău și a fost scos din sala de lupte. Antrenorul acestuia a apelat numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția medicilor.

Până la intervenția asistenților medicali, minorului i-a fost acordat primul ajutor, fiindu-i efectuate respirație artificială și masaj cardiac indirect.

După ce au ajuns la fața locului, medicii au luptat timp de oră pentru viața copilului, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Aceștia au constatat decesul victimei.

Totodată, potrivit surselor Echipa.md, nu este pentru prima dată când minorului i s-ar fi făcut rău în timpul luptelor, însă atunci el a scăpat ”ca prin urechea acului”.