mamaplus

Un medic nefrolog din Moldova, mamă a doi copii, s-a stins din viață la numai 42 de ani

-
//
05.03.2021

Medicul nefrolog Natalia Catrangiu, în vârstă de 42 de ani, s-a stins din viață ieri din cauza infecției COVID-19. Femeia avea doi copii și activa de 12 ani în cadrul Secției Nefrologie şi Hemodializă de la Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

„Întregul colectiv exprimă sincere condoleanțe și sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor, prietenilor și tuturor celor ce au avut posibilitatea să o cunoască şi să o aprecieze ca pe un medic extraordinar şi om luminos”, se arată în mesajul colegilor.

Și colectivul de la Medpark a venit cu un mesaj de condoleanțe pentru familie.

„Colegii îi atribuie doar calități la superlativ. Și-o amintesc ca pe o persoană intelectuală, cultă, cu o dorință nesecată de cunoaștere. A fost înalt apreciată și respectată de colegi și profesori încă de pe băncile universității. Fiecare pacient era important pentru medicul Natalia Catrangiu, care se dedica și se implica sută la sută pentru a rezolva orice caz, cât de complex sau grav nu ar fi fost. Era apreciată pentru empatia, înțelegerea cu care trata pacienții și dorința neclintită de a-i ajuta”, se spune în mesaj.

Până în prezent, 93 de lucrători medicali au decedat din cauzat infecției COVID-19.

mamaplus