mamaplus

Un elev și-a pus capăt zilelor după ce s-a certat cu mama din cauza temelor

-
//
16.02.2022

Caz tragic într-o localitate din Maramureș, România. Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit spânzurat în dormitorul locuinței. La fața locului au fost chemate cadrele medicale care, din păcate, nu au mai putut face nimic decât să constate decesul. Băiatul se spânzurase cu cordonul de la halatul de baie.

Criminaliștii din cadrul IPJ Maramureș, coordonați de un procuror criminalist, au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivele care l-au determinat pe copil să se sinucidă. 

Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală și dus la morga Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Potrivit unor surse apropiate familiei, minorul a avut anumite neînțelegeri cu părinții din cauza temelor primite la școală. Mama acestuia i-ar fi spus să oprească televizorul și să meargă să învețe, însă acesta și-a pus capăt zilelor. 

Incidentul tragic vine la doar trei săptămâni după ce doi alți minori s-au sinucis. Este vorba despre doi adolescenți în vârstă de 16 ani din cartierul băimărean Ferneziu.