mamaplus

Un copil s-a prăbușit într-o gaură de canalizare, iar mama lui a sărit imediat după el (VIDEO)

-
//
26.05.2022

O mamă a rămas îngrozită după ce fiul său, de doar un an şi jumătate, a căzut într-o gură de canalizare acoperită necorespunzător, iar capacul s-a răsucit şi s-a închis deasupra sa. Mama nu a ezitat deloc şi a sărit imediat în canalizare să-l salveze, iar evenimentul a fost surprins de camerele de supraveghere de la o casă alăturată.     

 „Primul meu gând a fost ‘oh Doamne, e mort’. Am scos capacul de scurgere şi l-am văzut acolo jos, strigându-mi numele. Era murdar de deşeuri până la genunchi. Am sărit în canalizare, dar nu este suficient de mare pentru ca eu să mă pot apleca să îl scot, a trebuit să îmi arcuiesc corpul.” a relatat femeia.   

Ulterior, femeia a declarat că nu ştie cum a reuşit să îşi scoată copilul, spunând: „Corpul meu s-a îndoit în feluri în care nu s-a mai îndoit niciodată, doar pentru a îl scoate din canalizare”.   

Copilul ar fi înghițit apă din canal, iar medicii l-au diagnosticat cu o uşoară comoție.    

 „Putea să se termine mult mai rău. Dacă ar fi căzut cu capul înainte, nu ştiu dacă ar mai fi fost aici. Mi se face rău când mă gândesc. Mergeam către casa tatălui său. Am văzut că gaura de canalizare avea capacul puțin slăbit, dar nu am realizat nivelul la care era slăbit. A alergat la canal, a stat pe el şi a căzut cu totul înăuntru. Şi apoi capacul canalizării s-a închis peste el.” a mai spus femeia.