mamaplus

Un copil a fost bătut și închis în debara la grădiniță

0
//
07.03.2019

Un copil de cinci ani a trecut prin momente dramatice la grădiniță, unde a fost bătut de educatoare și închis în debara, cu lumina închisă. Mama copilului a povestit totul cu lux de amănunte, la o televiziune locală.

„A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă”, a mărturisit mama micuțului. 

De asemenea, într-o înregistrare cu camera ascunsă, directoarea instituţiei recunoaşte parţial faptele, susţine că şi educatoarea a recunoscut ce a făcut şi a fost sancţionată cu un avertisment scris.

„S-au făcut toate procedurile, a fost cercetată disciplinar, a fost sancţionată cu avertisment scris, este monitorizată… (…) Eu sunt și psiholog şi am mers acolo în casă şi am făcut câteva jocuri cu copilaşii, ca să identific în mod real ce s-a întâmplat. Într-adevăr copilul a fost dus în debara, exact cum a recunoscut şi doamna, a tras uşa… Asta cu lumina stinsă nu şi-au dat seama copiii dacă s-a întâmplat,” spune directoarea în înregistrarea publicată de Braşov TV.

Zilele trecute, copilul de cinci ani a fost transferat la o altă grădiniță. Deocamdată, conducerea ISJ Braşov nu a oferit un punct de vedere.

Sursa