mamaplus

Un copil de nici 2 ani a căzut de la etaj în mall, cu mama alături

-
//
01.08.2022

Incident şocant într-un mall. Un copil de un an şi patru luni a căzut de la etajul doi al clădirii. Într-o clipă de neatenție a mamei, băiețelul s-a strecurat prin spațiul dintre balustradă şi perete. Copilul a ajuns în comă la spital. Incidentul șocant a avut loc în acest weekend, într-un mall din Arad, România.

După impactul violent cu podeaua, micuțul a rămas inconştient. Câțiva oameni din mall au încercat să îi ofere primul ajutor, până la sosirea medicilor. 

"La fața locului s-au deplasat de urgență polițiştii şi un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate", a declarat Pescar Livia, Inspector principal. 

Copilul a ajuns în comă la Spitalul Județean din Timiş. 

"În cursul serii a fost adus la Spitalul Județean un minor, prin transfer de la Arad. Dată fiind starea gravă a pacientului, a fost internat pe Terapie Intensivă", spune Mihai Grecu, șef UPU Timiș. 

Polițiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi încearcă acum să afle exact cum s-a produs incidentul.