mamaplus

Un copil de 7 ani a sunat la 112 să anunțe că tatăl său îi bătea mama

-
//
01.03.2021

Un copil de șapte ani a sunat la 112 pentru a anunța că mama sa este bătută. Agresorul era chiar tatăl său care, prin violență, încerca să o convingă pe femeie să nu plece din oraș. Bărbatul nu este la prima acuzație de violență.

Incidentul a avut loc în weekend, în orașul Tulcea din România. La fața locului au intervenit oamenii legii care au identificat o femeie, în vârstă de 30 de ani. Ea le-a spus că, pe fondul unor neînțelegeri şi al consumului de alcool, concubinul a început să înjure, amenințând-o cu acte de violență în situația în care aceasta va intenționa să părăsească oraşul.

„Femeia a relatat jandarmilor faptul că bărbatul i-a acoperit nasul şi gura, împiedicând-o să ceară ajutor, continuând să o lovească cu palmele peste față şi cap, provocându-i dureri. Copilul, în vârstă de 7 ani, a fost cel care a cerut sprijinul forțelor de ordine, apelând numărul unic de urgență 112. Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost identificat de jandarmi la fața locului, declarând că numărul unic de urgență 112 a fost apelat în mod abuziv de către minor”, au anunțat jandarmii din Tulcea.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat faptul că pe numele bărbatului au mai fost emise două ordine de protecție provizorie, dar femeia a refuzat prelungirea acestora în instanță.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.