mamaplus

Un copil de 3 ani şi-a închis bunica pe balcon și a fost nevoie de intervenția salvatorilor

-
//
25.02.2021

Copilul i-a pus pe jar pe pompierii militari, după ce a blocat uşa balconului, situat la etajul al treilea. Emoțiile bunicii au început să crească în momentul în care a văzut că nu reuşeşte, sub nici un chip, să-l facă pe nepot să deschidă uşa. Între timp, vecinii au anunțat mămica, care lucrează la o florărie din apropiere, despre cele întâmplate. Femeia a venit într-un suflet, dar nu a reuşit să descuie uşa de acces în apartament, deoarece era blocată din interior.

Întâmplarea a avut loc joi dimineață, în jurul orei 10:40, în municipiul Focşani din România.
Îngrijorată de faptul că micuțul este singur în apartament şi bunica se află de ceva vreme pe balcon, în frig, mămica a sunat la 112 şi a chemat pompierii.

"La fața locului s-au deplasat imediat 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu o autospecială de intervenție şi salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare şi o ambulanță SMURD. Cu ajutorul autoscării, pompierii au ajuns în balcon şi au pătruns în apartament prin fereastra de la baie, după care au deschis uşa balconului şi uşa apartamentului. Surpriza pompierilor a venit din partea copilului, care era foarte entuziasmat de acțiunea forțelor de intervenție. Când au pătruns în apartament, colegii noştri au fost întâmpinați cu bucurie şi aplauze din partea micuțului. La finalul intervenției, acesta a ieşit pe balcon, pentru a le face cu mâna salvatorilor, promițându-le că pe viitor va fi cuminte", potrivit ISU Vrancea.