mamaplus

Un copil de 3 ani a murit după ce părinții l-au uitat în maşină, timp de 8 ore, ”din greșeală”

-
//
13.07.2022

Un băiețel de trei ani a murit luni după ce a fost lăsat „din greșeală” de părinți în interiorul maşinii timp de opt ore, în fața unei grădinițe din Miami, SUA, acolo unde ambii părinți erau angajați. Temperaturile de afară au fost luni în jurul a 32 de grade Celsius, indicele de temperatură indicând însă şi 40 de grade Celsius, ca fiind cea mai ridicată temperatură din zi.

Tatăl băiatului, rabinul Menachem Tauber, a fost interogat de poliție la scut timp, pentru a înțelege care au fost circumstanțele exacte ale producerii tragediei. Şi soția sa, Nehama Tauber, mama micuțului, lucra de asemenea la grădiniță, însă este neclar dacă aceasta se afla la muncă luni.

Autoritățile cred că rabinul a uitat de fiul său atunci când a ajuns în fața instituției şcolare, lăsându-l pe micuț mai bine de 8 ore în maşină, la temperaturi insuportabile. În jurul orei 15, tatăl s-a repezit la mașină, după ce o persoană de la grădiniță i-a spus că fiul său nu a fost văzut toată ziua. Cu toate acestea, potrivit primelor informații, micuțul ar fi fost găsit deja fără viață.

Un terapeut și un consilier specializat se află în contact atât cu personalul, cât şi familia îndurerată.

Poliția caută, de asemenea, să obțină un mandat pentru a accesa camerele de supraveghere ale grădiniței pentru a analiza cu exactitate incidentul. Nu este clar câți dintre membrii familiei victimei mai merg la grădiniță.

mamaplus