Un copil de 3 ani de la o grădiniță a fost uitat de educatoare în frig

0
//
19.02.2019

Un copil de trei ani a fost uitat în afara grădiniţei de educatoare, în Rusia. Micuțul a fost găsit de trecători plângând şi spunându-i că îi este frig.

Se pare că fusese prima zi a educatoarei în acea grădiniţă, care nu a numărat copiii înainte să intre şi unul dintre ei a fost uitat în curtea din spate a grădiniţei.

Lângă o grădiniţă, în curtea din spate, o tânără mamă cu un cărucior, a auzit plânsetul isteric al unui copil. Uitându-ne prin împrejurimi am aflat locul din care veneau sunetele, copilul era închis în curtea din spate şi nu era nimeni în jur”, a povestit un martor al incidentului.

„Am mers în grădiniţă, ne-am îndreptat spre tutore, în timp ce tânăra a mers după chei, eu am stat să calmez copilul. Avea în jur de 2-3 ani, arăta bolnăvicios şi tot ce putea să spună era că “îi este foarte frig”. Avea o mănuşă şi doar o cizmă în picior. Stătea acolo strigând de mai bine de jumătate de oră. Am fost şocată de ceea ce se întâmplase. Cum să uiţi copilul afară, nu îi numeri înainte să îi bagi înăuntru? Am aflat ulterior că educatoarea era o fată tânără şi că era prima ei zi de lucru”, a continuat acesta.

Autorităţile au demarat o investigaţie în acest sens.

„În acest sens, organele de anchetă ale Comitetului de Investigații din Regiunea Chelyabinsk au organizat un control amănunţit. Potrivit datelor preliminare, plânsetele copilului au fost auzite de o femeie care trecea pe lângă grădiniţă. Sunt stabilite toate circumstanțele incidentului, urmând ca mai apoi să fie luate măsuri în acest sens”, a declarat Vladimir Shishkov, asistent senior al Departamentului Regional de Investigație.

Sursa