mamaplus

Un copil de 13 ani, găsit mort într-un parc

-
//
17.10.2023

Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit inconștient într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei. Echipajul medical sosit la fața locului nu a putut decât să constate decesul, scrie digi24.ro.

mamaplus

ACTUALIZARE. Incidentul s-a petrecut în Parcul Cosmos din Sectorul 2, unde copilul se afla împreună cu prietenii. Potrivit unor surse, după ce a alergat, băiatul s-a așezat pe o banca și a băut apă, după care a leșinat. Părinții le-au spus anchetatorilor că fiul lor suferea de sindromul QT LUNG (probleme cu ritmul cardiac).

ȘTIREA INIȚIALĂ „La data de 16 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, în jurul orei 20.30, cu privire la faptul că, într-un parc din Sectorul 2, s-ar afla o persoană în stare de inconștientă”, a precizat Poliția Capitalei. La fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și un echipaj medical.

Copilul în vârstă de 13 ani a fost resuscitat, însă fără rezultat. Medicii au declarat decesul. „În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB”, a mai transmis Poliția Capitalei. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, pentru necropsie.