mamaplus

Un bebeluș s-a născut cu o „carapace” pe spate, iar părinții l-au poreclit „mica țestoasă ninja”

-
//
08.05.2023

Un copil s-a născut având o formațiune neobișnuită pe spate, asemănătoare cu o „carapace”. Părinții l-au poreclit pe micuț „mica țestoasă ninja”, după un celebru desen animat. Imaginile cu micuțul au ajuns pe internet și au devenit virale. Aceasta este incredibila și emoționanta poveste de viață a unui copil pe nume James McCallum. Atunci când a venit pe lume, medicilor nu le-a venit să creadă cum arată cel mic.

mamaplus

Acesta s-a născut cu o formațiune ca o „carapace” pe spate. Părinții l-au poreclit „mica țestoasă ninja”, după un celebru desen animat. Cel mic suferă de o boală rară de piele și imaginile cu el au făcut rapid înconjurul lumii.

James McCallum s-a născut cu o imensă formațiune pe spate, ce îi acoperea aproape tot spatele. Când l-au văzut, atât medicii cât și părinții s-au mirat din plin. Mama băiatului, pe nume Kaitlyn, a dezvăluit faptul că ecografiile pe care le-a făcut în timpul sarcinii nu au dezvăluit nimic cu privire la această afecțiune gravă de piele. În august 2021, atunci când a născut la Morton Plant Hospital din Clearwater, Florida (Statele Unite ale Americii), femeia a înțeles că bebelușul său se confruntă cu o problemă medicală.

mamaplus

Părinții au cerut imediat să se facă investigații și au fost nevoiți să aștepte mai multe luni până la primirea unui diagnostic. Ceea ce îi îngrijora și mai mult pe cei doi părinți era faptul că respectiva formațiune a continuat să crească și să semene tot mai mult cu o „carapace”. Ulterior a ieșit la iveală faptul că formațiunea era, de fapt, un nev congenital. După două operații, băiatul poreclit între timp de părinți drept „mica țestoasă ninja” (după un ce celebru film și desen animat) a putut să stea și pe spate, nu doar pe lateral.

mamaplus

Părinții băiatului sunt fericiți că cel mic a scăpat de „carapacea” inestetică și deloc comfortabilă, ce îl împiedica să ducă o viață pe deplin normală.

„James era prea mic la momentul operației ca să își poate aminti că a trecut prin intervenții neplăcute”, a mărturisit mama băiatului, scrie antena1.ro.

Acum, părinții sunt determinați să facă tot ce le stă în putință pentru ca cel mic să fie complet vindecat și cu cicatrici cât mai mici.