mamaplus

Un bebeluș s-a înecat în chiuvetă. Mama l-a lăsat pentru câteva minute

-
//
15.02.2021

Un caz cutremurător a ajuns în atenția presei internaționale zilele trecute. Un bebeluș în vârstă de numai 7 luni s-a stins din viață pe data de 5 februarie după ce sa înecat în chiuveta din baie. Mama copilului a mărturisit în cadrul ședinței de judecată că ar fi lăsat copilul pentru câteva minute, în timp ce își verifica mesajele de pe rețelele sociale și ceilalți doi copii ai săi, scrie abc.net.au.

Cazul a avut loc în orașul Murgon din Australia. Femeia în vârstă de 21 ani mai povestește că în familia ei este o normalitate să îi facă bebelușului băiță în chiuveta din baie. În ziua în care s-a întâmplat tragedia, femeia a trăit momente cumplite. Chiar dacă a ieșit din baie pentru câteva minute, la întoarcere și-a găsit copila învinețită și fără semne de viață.

Chiar dacă asistenții medicali au ajuns foarte rapid și au întreprins toate măsurile de resuscitare, bebelușul nu a mai putut fi readus la viață.

Femeia a fost învinuită de ucidere din culpă, însă avocatul ei a menționat că ea nu a avut antecedente penale și nici n-a avut intenția de a-și omorî copilul.

Într-un final, mama a fost eliberată sub control judiciar, pentru că nu au fost aduse probe că ea ar prezenta pericol pentru ceilalți doi copii ai săi.