mamaplus

Un bebeluş a murit sufocat, după ce a fost prins sub brațul tatălui, în timp ce dormea în pat cu părinții

-
//
15.08.2022

O fetiţă de 18 zile a murit după ce a fost sufocată de părinți în timp ce dormea cu ei în pat, a constatat o anchetă. Asha-May Finney Hulme a murit în casa familiei din St. Blazey, Cornwall. Părinții ei au spus inițial polițiștilor și paramedicilor că nou-născutul a fost găsit fără viață în patul lui. Incidentul a avut loc în ianuarie 2020. Dar mai târziu au dezvăluit că se află în patul lor și s-a sufocat sub brațul tatălui ei Michael Finney, potrivit anchetei.

Un patolog a spus că ar fi murit din cauza unei obstrucții a căilor respiratorii superioare care a dus la o leziune hipoxică a creierului.

Mama bebelușului, Alise Hulme, i-a spus medicului legist că s-a trezit la 6 dimineața pentru a-și găsi bebelușul sub brațul drept al domnului Finney. Ea a declarat că i-a cerut partenerului să o pună înapoi în pătuț după masa de seară, cu câteva ore mai înainte, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Domnul Finney a spus: ”Am pus-o pe Asha-May în patul ei, apoi am adormit, apoi am fost trezit de Alise cu Ashe-May sub partea mea”. El a declarat că nu știe cum a ajuns fetiţa sub el, potrivit Daily Mail

În concluzie, legistul Andrew Cox a specificat: ”Acum este acceptat ca dovadă că atunci când ambii părinți s-au trezit în dimineața zilei de 6 ianuarie 2020, Asha-May era de fapt în patul lor și sub brațul drept al domnului Finney. Acest lucru este în contradicție cu versiunea evenimentelor date de amândoi și, întrucât domnul Finney a fost cel care a hrănit-o ultima dată pe Asha-May, mi se pare un lucru probabil că el a adus-o în pat. Este cel mai probabil ca ea să fi fost sufocată neintenționat. Cred că este potrivit să înregistrez o concluzie a morții accidentale”. 

Nu a fost întreprinsă nicio acțiune a poliției până în acest moment.