mamaplus

Un bebeluș l-a împușcat mortal pe vărul său de 5 ani, în timp ce se juca cu un pistol încărcat

-
//
21.01.2021

Scenele de groază s-au petrecut în orașul american Detroit, statul Michigan, miercuri, 20 ianuarie, în jurul orei locale 9.30, scrie site-ul britanic Metro. Potrivit sursei citate, un copil de 18 luni l-a împușcat mortal pe vărul său de 5 ani în timp ce se juca cu un pistol găsit în jurul casei unchiului său.

A fost tras un singur glonț, au spus polițiștii. Când au sosit polițiștii, băiatul împușcat avea o plagă la gât, menționează sursa citată. Copilul de 5 ani a fost dus de urgență la un spital din apropiere, dar n-a mai supraviețuit. În timpul producerii dramei în interiorul proprietății se aflau părinții, bunica și un alt copil de 1 an.

Anchetatorii au ridicat din casă o armă Glock de 9 mm, a declarat Comandantul Departamentului de Poliție din Detroit, Tiffany Steward. Ea a adăugat că se fac investigații pentru a afla dacă arma a fost „lăsată la întâmplare”.

Comandantul Poliției din Detroit a precizat: „S-a raportat că un copil de 18 luni a luat o armă din casă, care era accesibilă, a apucat-o, a început să se joace cu ea și a împușcat accidental un băiat de 5 ani”

Posesorul armei, tatăl copilului ucis, a fost reținut pentru întrebări suplimentare cu privire la circumstanțele producerii tragediei.

„Sunt convinsă că micuțul de 18 luni nici măcar nu știe ce s-a întâmplat. De aceea, subliniem păstrarea armelor în siguranță, astfel încât să nu avem asemenea accidente. Au fost mult prea multe astfel de incidente în orașul Detroit”, a menționat Comandantul Departamentului de Poliție din Detroit, Tiffany Steward.