mamaplus

Un bărbat a vrut să se arunce de la etaj cu copilul de 4 ani în brațe

-
//
16.04.2021

Un bărbat și-a luat copilul în brațe și amenința în această dimineață că se aruncă de la etajul 8 al apartamentului în care locuiește. Conform unor surse de la fața locului, copilul este în vârstă de 4 ani. Bărbatul ar fi în plin proces de divorț și are și ordin de interdicție.

Cazul a avut loc într-un cartier din București. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și negociatori. Oamenii legii au încercat să îl convingă pe bărbat să nu recurgă la acest gest, iar ulterior au  intrat în apartament, iar bărbatul a renunțat la amenințări și a convenit cu ei să coboare.

Motivul amenințărilor ar fi fost dorința soției de a divorța și faptul că ieri instanța ar fi emis ordinul de restricție împotriva sa. Ulterior mama copilului a venit și l-a luat pe cel mic, care este dus la ambulanță și la spital pentru îngrijiri. 

„Copilul stătea la noi, iar azi l-a luat și ne-a spus că vrea să se arunce cu tot cu el de la balcon. Ei stau la etajul 5 dar s-a urcat la etajul 9. Azi m-a chemat ca să vin să iau copilul, dar a zis că se aruncă de la etaj. Am sunat la 112 să vină politia. Ei se certau foarte des. Copilul este bine, e în salvare”, a declarat bunicul copilului.