mamaplus

Un bărbat și-a tăiat intenționat picioarele ca să încaseze bani de la asigurări

-
//
06.03.2024

Un bărbat în vârstă de 60 de ani din Missouri a șocat comunitatea și biroul șerifului din comitatul Howell cu un plan bizar de fraudare a asigurărilor, după ce și-a tăiat ambele picioare pentru a pretinde un accident de tractor și a solicita compensații financiare, scrie mesajul.ro.

mamaplus

În luna noiembrie a anului trecut, bărbatul a declarat că a fost implicat într-un accident de tractor, pierzându-și ambele picioare într-un mod misterios. Suspiciunile au început însă să apară imediat, deoarece nu s-au găsit urme ale picioarelor și rănile păreau a fi prea drepte pentru a fi cauzate de un fierăstrău.

Echipa medicală și poliția au fost și mai intrigate de situație când au constatat că bărbatul, care era paraplegic, nu putea să explice cum s-a aflat în fața mașinii de tuns. Până la urmă, au descoperit că picioarele bărbatului erau legate cu garouri și că acesta nu a putut identifica persoana care i le-a pus.

Investigațiile au dezvăluit că individul plătise o persoană din Florida să-i taie picioarele cu o secure. Planul său era să pretindă că a suferit un accident de tractor și să obțină bani de la asigurare, având în vedere că deja era paraplegic și nu mai putea utiliza membrele inferioare.

Cu toate acestea, după tăierea picioarelor, bărbatul și-a dat seama că planul său a fost descoperit de autorități și a renunțat să revendice banii de la compania de asigurări. Deși nu poate fi acuzat oficial de fraudă asigurătoare, biroul șerifului l-a acuzat pentru depunerea unui raport fals la poliție.

„A fost un plan prost executat”, a declarat locotenentul Torey Thompson de la Biroul Șerifului din Howell. Chiar dacă nu a fost emis un mandat de arestare din cauza stării grave a bărbatului după „accident”, acesta ar putea fi pus sub acuzare pentru depunerea unui raport fals la poliție.

Picioarele tăiate au fost găsite într-o magazie, predată autorităților de un membru al familiei câteva săptămâni mai târziu.