mamaplus

Un bărbat și-a omorât cei șapte copii pe care i-a conceput cu propria fiică

-
//
30.06.2023

Un individ care a conceput șapte copii cu propria fiică, și-a ucis toți cei șapte bebeluși, după ce a urmat sfatul unui așa-zis șaman.

 

mamaplus

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, identificat doar ca „R” de către presa locală din Java, Indonezia, a recunoscut că a aruncat bebelușii într-un iaz. Totul a ieșit la iveală după ce cinci schelete de bebeluși au fost descoperite de oamenii care curățau iazul, pe 15 iunie, transmite protv.ro.

În timpul interogatoriului poliției, „R” a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu fiica sa biologică atunci când aceasta era adolescentă (în prezent, tânăra are 25 de ani). El ar fi susținut că un șaman i-a spus să facă acest lucru pe o perioadă de 11 ani dacă vrea să devină bogat.

El a spus că l-a întâlnit pe șaman în 2011, în timp ce lucra în construcții.

Fiica sa a dat naștere celor șapte copii în perioada în care au avut loc abuzurile. Fiecare dintre bebeluși a fost apoi sufocat până la moarte, înainte ca tatăl lor să îi îngroape lânga iaz, potrivit The Straits Times.

Șamanul i-a spus că va trebui să întrețină relații sexuale cu fiica sa de șapte ori, pentru ca dorințele sale să se împlinească. Presa locală relatează că individul nu a ajuns încă bogat.

Fiica bărbatului, pe care poliția a numit-o doar „E”, ar fi copilul făcut cu cea de-a treia soție a bărbatului.

Vorbind cu presa, șeful poliției locale, Agus Supriadi Siswanto, a declarat: „Mama nu poate face mare lucru, deoarece suspectul a amenințat-o să tacă, altfel o va ucide”.

Se spune că mama ar fi fost conștientă de abuz și, posibil, chiar complice, după ce a ajutat-o de fiecare dată să nască.

Rămășițele a doi dintre bebeluși sunt încă dispărute, iar polițiștii continuă să cerceteze zona cu ajutorul câinilor.