mamaplus

Un bărbat și-a aruncat bebelușul pe fereastră în timpul unei discuții aprinse cu soția sa

-
//
01.06.2022

Un bebeluş de două luni a murit în mod tragic după ce tatăl l-a aruncat pe fereastră în timpul unei discuții aprinse cu mama acestuia. Vecinii au spus poliției că părinții fetiței de doar două luni se certau în momentul în care bărbatul de 26 de ani, al cărui nume nu a fost făcut public, a luat copilul şi i-a dat drumul în gol, de la fereastră. Incidentul şocant a avut loc într-o localitate din sud-estul Braziliei.

Isabel de Aguilar Loesch, din Brazilia, avea doar 57 de zile în data de 28 mai, când a fost smucită de tată şi aruncată spre pieire ca şi când viața sa nu avea nici măcar o fărâmă de importanță pentru el, relatează Mirror. A fost transportată în stare critică la spital, după ce a căzut în gol de la aproape 5 metri înălțime, cu răni extrem de grave la zona capului. Din nefericire, la scurt timp, bebeluşul a fost declarat mort.

Mama lui Isabel, în vârstă de 36 de ani, a explicat polițiştilor că bărbatul o vizita acasă pentru a-şi vedea fiica, dat fiind faptul că nu locuiau împreună. Ieri, copila ar fi împlinit 2 luni de viață. Le-a povestit autorităților că pregătea budincă de orez în momentul tragicului incident şi o scăpase pentru o clipă din ochi cât să verifice oala de pe plită. Când şi-a întors privirea era deja prea târziu. Bebeluşul zăcea pe caldarâm într-o baltă de sânge.

Bunica victimei a mărturisit la rândul ei polițiştilor că cei doi nu aveau deloc o relație bună. Se certau adesea din diferite motive, el devenind foarte violent. Mai mult, când fiica ei era însărcinată, bărbatul i-ar fi dat un pumn în burtă. Tatăl a fugit inițial de la fața locului, dar mai târziu a sunat la poliție și a spus că îi pare rău și că vrea să se predea. Ulterior a fost prins de ofițeri, dar a refuzat să depună mărturie pentru cele întâmplate.

Cauza morții micuței Isabel a fost confirmată în urma autopsiei ca fiind o leziune cerebrală traumatică. Tatăl de 26 de ani este acuzat de omor calificat.