mamaplus

Un bărbat și-a agresat sexual propria fiică timp de 4 ani

-
//
13.07.2021

O fată de doar 10 ani a avut de îndurat ani de chin de la propriul tată. Bărbatul, spun anchetatorii, ar fi abuzat-o sexual. Cazul şocant a fost descoperit în județul Cluj. Este al treilea de acest gen într-o săptămână în România. Bărbatul care și-a supus fiica la chinuri groaznice este din Dej și ar fi făcut aceste lucruri îngrozitoare când erau singuri acasă. 

Agresiunile au început în urmă cu mai bine de patru ani, când fata avea doar 10 ani, spun anchetatorii. În tot acest timp, a fost supusă calvarului de către propriul tată. Abia acum, minora a mărturisit prin ce trece unei persoane de încredere, iar aceasta a sesizat Poliția.

Tatăl fetei, care nu a recunoscut, dar nici nu a negat acuzațiile care i se aduc, a fost reținut de polițiști și ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul a cerut instanței să rămână în arest la domiciliu, acolo unde se află și tânăra, însă instanța nu a fost de acord. 

Acum, fata se află în grija mamei. Psihologii spun că o astfel de traumă poate lăsa urme adânci și de lungă durată în cazul unei copile. Mai ales că suferința a început în perioada pubertății.

Este al treilea caz de pedofilie într-o singură săptămână, în județul Cluj, după cel al unui bărbat din Huedin care a violat un minor în vârstă de 11 ani, în 2019, și al recidivistului care, zilele trecute, a încercat să agreseze sexual o fetiță, într-un parc din Cluj-Napoca.