mamaplus

Un bărbat ar fi agresat sexual un copil în toaleta unui mall. Femeia de serviciu a chemat Poliția

-
//
08.06.2021

Întâmplarea a ieșit la iveală după ce o femeie de serviciu, angajată a centrului comercial, a mers la toaleta pentru persoane cu handicap, situată la etajul al doilea al clădirii, pentru a face curățenie. Când a ajuns, însă, aceasta a observată că ușa era blocată, așa că a așteptat ca persoana care era înăuntru să iasă. Femeia a observat că din toaletă au ieșit un bărbat însoțit de un minor. Considerând situația ca fiind ciudată, femeia a alertat personalul de pază al mall-ului, care la rândul lor au alertat poliția.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție. Oamenii legii au demarat imediat o anchetă şi s-au uitat la imaginile surprinse de camerele de luat vederi din incinta centrului comercial. De asemenea, criminaliștii au luat amprente. Cazul a avut loc în toaleta mall-ului Uvertura din municipiul Botoșani, România.

În scurt timp, polițiștii l-au identificat pe băiatul de 14 ani şi au stat de vorbă cu acesta pentru a stabili ce s-a întâmplat. Între timp oamenii legii l-au găsit şi pe bărbatul de 59 de ani pe care l-au luat la audieri. În urma anchetei preliminare a fost stabilit faptul că în cauză ar fi vorba despre un act sexual cu un minor.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-ar fi produs fapta, urmând ca minorul să fie audiat conform procedurilor legale. Bărbatul de 59 de ani se află în custodia polițiștilor, iar in funcție de rezultatele cercetărilor și în urma administrării probatoriului se vor dispune măsuri legale.