mamaplus

Un băiețel a murit de foame lângă cadavrul tatălui său. Mărturiile mamei sfâșiată de durere. Nu mă voi ierta niciodată

-
//
19.01.2024

Un băieţel de numai 2 ani, din Marea Britanie, a murit de foame, după ce tatăl său cu care locuia a suferit un infarct şi a decedat. Cadavrul micuțului Bronson Battersby a fost găsit ghemuit lângă cel al tatălui său, Kenneth Battersby, în vârstă de 60 de ani, în casa lor din Skegness, Lincolnshire.

mamaplus

Bronson Battersby, în vârstă de doi ani, a fost găsit singur în casa din Skegness cu Kenneth Battersby, în vârstă de 60 de ani, pe 9 ianuarie.

Se crede că Bronson a murit în urma deshidratării şi lipsei hranei, după ce tatăl său a suferit un atac de cord, în jurul datei de 29 decembrie. Singurul care a fost găsit în viață este câinele familiei, Skylar.

Derrick Campbell, de la Biroul Independent pentru Conduita Poliției (IOPC), a declarat că „circumstanțele chinuitoare” în care au murit cei doi sunt „cu adevărat șocante”.

„Este necesar să efectuăm o investigație independentă pentru a lua în considerare răspunsul poliției la orice preocupări anterioare legate de bunăstare”, a spus el. „Vom examina dacă au existat oportunități ratate de către poliție de a-i verifica mai devreme pe Battersby și pe Bronson. Vom lua legătura cu mama lui Bronson și cu familia lui Battersby în timp util pentru a le explica rolul nostru și modul în care ancheta noastră va progresa”.

Mama copilului a declarat că şi-a văzut fiul ultima dată înainte de Crăciun, după care s-a certat cu tatăl copilului și a plecat de acasă. Anterior, ministrul poliției, Chris Philp, a declarat că două anchete „vor ajunge la capătul acestei tragedii cu adevărat sfâșietoare”.

El a declarat pentru BBC Breakfast: „Cu toții vrem răspunsuri la ceea ce s-a întâmplat”.

Consiliul a declarat că un asistent social s-a întâlnit cu Battersby pe 27 decembrie. O vizită la domiciliu a fost planificată pentru 2 ianuarie, dar nu s-a răspuns la ușă.

O a doua încercare a fost făcută pe data de 4 ianuarie, iar când o a treia încercare a eșuat pe data de 9, asistentul social a contactat-o pe proprietara apartamentului în care locuia Battersby pentru a avea acces la proprietate, unde au fost descoperite cadavrele.