mamaplus

Un băiețel de 3 ani a supraviețuit după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc

0
//
06.05.2021

Un băiețel de trei ani a supraviețuit miraculos şi s-a ales doar cu un picior rupt, după ce a căzut în gol de la balconul apartamentului, situat la etajul 5 al blocului în care locuieşte familia. Micuțul se afla luni după-amiază acasă cu mama, sora şi mătuşa sa, atunci când a avut loc incidentul. Într-un moment de neatenție, băiețelul care suferă de sindromul Down, s-a aplecat peste fereastra balconului şi a căzut de la etajul 5.

Filmările de pe camerele de supraveghere au surprins momentul şocant în care copilul aterizează pe copertina unui magazin apoi se prăbuşeşte pe troturar, în faţa blocului. Este văzut de o femeie în timp ce încearcă să se ridice, dar rămâne țintuit la pământ. Cazul a avut loc în orașul american New York.

În doar câteva minute mai mulți trecători au sărit în ajutor, între care unul a sunat de urgență la salvare, iar altul l-a luat pe băiețel în braţe, încercând să îl calmeze.

Potrivit Mirror, mătuşa acestuia a coborât să îl caute în timp ce mama lui îngrozită alerga din urmă, terifiată la gândul că ar fi murit în urma căzăturii.

„El doar se uita la noi surprins. Nu plângea. Părea doar speriat de parcă ne-ar fi întrebat pe noi ce s-a întâmplat”, a declarat mătuşa.

Potrivit familiei, băiatul ar fi împins o bucată de carton aşezată în dreptul aerului condiționat şi ar fi alunecat prin spațiul rămas. Nici mama, nici mătuşa nu şi-au dat însă seama de absența lui până în momentul în care un vecin le-a bătut puternic în uşă pentru a le da vestea teribilă.

„Este cam greu să te uiți la aşa ceva. Este un miracol că băiatul este încă în viață şi ar fi putut fi mult mai rău”, a declarat Hector Nazario, prorpietarul companiei a cărei copertină i-a atenuat căderea lui Jose, salvându-i cel mai probabil viața.

La venirea echipajelor de salvare, băiatul a fost transportat de urgență la spital pentru verificări. Potrivit cadrelor medicale, acesta a avut norocul să se aleagă doar cu un picior rupt, dar va rămâne internat până se va vindeca.

Departamentul de Poliție din New York a declarat că întâmplarea tragică a fost clasificată ca un accident şi nu vor fi depuse acuzații împotriva familiei.

mamaplus