mamaplus

Un băiețel de 3 ani a fost găsit în viață după patru zile de căutări

-
//
11.10.2021

Un băiețel de 3 ani, dispărut miercuri într-o pădure din apropierea casei sale din Texas, SUA, a fost găsit în viață. Copilul, pe nume Christopher Ramirez, ar fi urmat câinele familiei într-o pădure din apropiere și n-a mai știut să se întoarcă înapoi.

Christopher a fost găsit sâmbăta de proprietarul unui teren din apropierea autostrăzii din Grimes, Texas. Bărbatul a alertat politia și copilul a fost dus la spital pentru o evaluare.

Polițiștii au anunțat ulterior că cel mic a fost găsit sâmbăta, în jurul orei 11.45, și că era deshidratat. Copilul a fost transportat împreună cu mama să la Spitalul de Copii din Texas.

Mama copilului a spus că și-a luat ochii de la Ramirez pentru câteva minute, în timp ce descarcă alimentele din mașină. Apoi și-a dat seama că fiul ei lipsește.

Autoritățile au transmis apoi că un vecin a raportat că l-a văzut pe băiatul de trei ani urmărind un câine pe drum, iar mama a fugit în direcția respectiva, dar nu l-a găsit pe băiat.

Sute de oameni au luat la pas pădurea pentru a-l găsi pe băiatul de trei ani, însă nici urma de el. Până sâmbăta, când a fost găsit de proprietarul unui teren.

mamaplus