mamaplus

Un băiat de șapte ani a fost găsit mort în mașina de spălat, după ce fost dat dispărut

-
//
29.07.2022

Un băiat de șapte ani, declarat dispărut, a fost găsit mort câteva ore mai târziu în mașina de spălat din garajul casei. Autoritățile din statul american Texas au pornit o investigație cu privire la acest caz.

Potrivit poliției, băiatul a fost declarat dispărut joi dimineață de către părinții lui la o oră după ce aceștia nu l-au mai putut găsi. Ulterior, micuțul a fost găsit de către ofițeri în mașina de spălat din garaj. Momentan nu se știe exact când a decedat sau cum a ajuns acolo.

Copilul fusese adoptat în anul 2019. Tatăl se afla acasă în momentul dispariției, iar mama tocmai pleca de la locul de muncă.

„Nici măcar nu știu ce să zic. Mă doare sufletul că un băiat, un copil de șapte ani, a fost rănit astfel”, a spus o vecină.

Detectivii au declarat că nu existau urme care să arate că intrările în casă au fost forțate. Nicio persoană nu a fost arestată până acum.

„Părinții au fost separați și reținuți, o procedură standard, și vor fi duși la biroul din centrul orașului pentru interviu”, a spus un ofițer de poliție.

mamaplus