mamaplus

ULTIMA ORĂ: De luni, elevii din Chișinău revin în clase, cu prezența fizică

-
//
03.02.2022

Primarul capitalei Ion Ceban a anunțat deciziile care au fost luate astăzi în cadrul ședinței comune a Comisiei Municipale Extraordinare de Sănătate Publică și a Comisiei pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău. Începând cu ziua de luni, 7 februarie 2022, toți elevii din municipiul Chișinău își vor continua studiile cu prezența fizică în clase.

”Specialiștii ne-au comunicat că avem o descreștere a cazurilor de COVID-19 depistate zilnic, atât la adulți cât și la copii. Situația, chiar dacă este una complicată, se stabilizează. Nu sunt cazuri grave și extrem de grave în instituțiile municipale, mă refer în special la copii.”, a precizat primarul capitalei, Ion Ceban.

Edilul a precizat că decizia a fost luată astăzi, deoarece instituțiile de învățământ vor avea timp să pregătească toată logistica necesară pentru reluarea lecțiilor în clase.

Reamintim că la data de 20 ianuarie, Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică a decis trecerea la învățământului general la distanță în perioada 24 ianuarie – 4 februarie.

S-ar putea să te intereseze și articolul: Toate școlile din Moldova își reiau activitatea cu prezența fizică din data de 7 februarie