mamaplus

Tragic! Un copil i-a amputat fratelui său un deget

-
//
10.07.2024

Un băiat de trei ani din Drochia i-a amputat un deget fratelui său de doar un an. Micuțului i-a fost acordat primul ajutor medical și acum el se află în afara oricărui pericol.

mamaplus

Potrivit ofițerului de presă de la IGP, Mariana Bețivu, tragedia s-a produs pe data de 6 iulie curent, în jurul orei 20:20, în satul Mândâc din raionul Drochia, transmite Știri.md.

La Serviciul de Gardă al IP Drochia a parvenit o înștiințare telefonică de la Secția de internare a Spitalului Raional Drochia, precum că unui băiețel în vârstă de un an i-a fost acordat ajutorul medical: amputarea degetului cinci de la mâna dreaptă.

Oamenii legii au stabilit că, la 6 iulie, o tânără în vârstă de 25 de ani se afla acasă împreună cu copiii săi minori, unul de trei ani și altul de un anișor. Din spusele mamei, copiii se jucau în curtea gospodăriei, în preajma unei tulpini de copac.

La un moment dat, ea i-a auzit pe copiii săi plângând. Băiatul mai mare, din neatenție, i-a aplicat celui mai mic o lovitură cu toporul în zona degetelor. În consecință, micuțul a fost transportat de urgență la Spitalul Raional Drochia.

În prezent, băiatul este internat în spital, fiind în afara oricărui pericol.

Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.