mamaplus

Tragic: Două tinere din Bălți au sărit în gol de la etajul 13 al unui bloc locativ

0
//
20.07.2021

Poliția a preluat un apel telefonic prin care organele de drept au fost anunțate despre decesul a două persoane aflate la sol. Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 12.35, în municipiul Bălți, strada Ștefan cel Mare nr.9 A.

Deplasându-se la fața locului, polițiștii au stabilit că este vorba despre 2 tinere cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, care, preliminar, ar fi sărit în gol de la etajul 13 al blocului de locuit lângă scara căruia au fost găsite corpurile neînsuflețite.

Ambele fete au lăsat bilete de adio și nu sunt locatare ale blocului respectiv. 

În unul dintre bilețele de adio, una dintre victime și-a cerut iertare de la mama sa, dar și a lăsat adresa unde locuiește. Eu sunt F. E. R. „Mama, iartă-mă pentru tot și vreau să știi că te iubesc. Și transmite-i fratelui meu că îl iubesc. Iartă-mă pentru toate! Eu locuiesc pe strada ####. Vă iubesc!”.

În cel de-al doilea bilețel de adio, cea de a doua fată își cere iertare de la cineva pe care nu l-a putut scoate din pușcărie, dar și roagă ca nimeni să nu fie învinuit de moartea sa. „F###, eu te iubesc și iartă-mă că nu am putut să te scot din închisoare! Rog nimeni să nu fie învinuit de moartea mea! Nume prenume - neclar 6.02.2004”

La fața locului se află serviciile specializate care stabilesc toate circumstanțele cazului, precum și identitatea victimelor.