mamaplus

Tragedie în Turcia: Un bărbat și-a împușcat în cap singura fiică rămasă în viață

-
//
09.05.2023

Un bărbat care și-a pierdut soția și cei doi copii în cutremurul din luna februarie, din Turcia și-a împușcat în cap fiica supraviețuitoare, în vârstă de 12 ani. După aceea, s-a sinucis.

mamaplus

Ferit Dayan a suferit o depresie puternică după ce soția și doi copii au murit în timpul cutremurului din Turcia, din 6 februarie. A supraviețuit doar un copil, Asya Irem Dayan, în vârstă de 12 ani, transmite publika.md.

Ferit Dayan, profesor de științe la liceu, a primit consiliere psihologică în urma tragediei din 6 februarie, în care au murit soția lui, Feray, și doi dintre copii, Alperen și Azra Beril. Casa în care se aflau în momentul cutremurului s-a prăbușit.

 În ziua tragediei, Asya Irem Dayan se juca în grădina casei în care locuia acum cu tatăl ei. La un moment dat, el a chemat-o în casă și a împușcat-o în cap. Ulterior, bărbatul s-a sinucis.

 Zgomotul împușcăturilor a fost auzit de vecini, cei care au și sunat la serviciile de urgență. La fața locului au venit medici și polițiști. Fata a fost găsită cu răni grave și a fost transportată de urgență la spital după ce i s-a acordat primul ajutor la fața locului.

 Din cauza rănilor, fata a murit în secția de terapie intensivă. Ea și tatăl ei au fost îngropați unul lângă altul la cimitirul din satul Tasliyazi.

O anchetă cu privire la această tragedie este în desfășurare.