mamaplus

Tragedie în Franța! O femeie și patru copii au fost găsiți morți într-un apartament din suburbia Parisului

-
//
26.12.2023

Procurorii francezi au deschis o anchetă pentru omucidere, după ce cinci cadavre au fost găsite într-un oraş, la nord-est de Paris, potrivit AFP, citată de News.ro.

mamaplus

Potrivit presei locale, victimele sunt o femeie şi cei patru copii ai acesteia. Cadavrele lor au fost găsite în oraşul Meaux, care se află la puţin peste 41 km de capitala franceză. Acestea au fost descoperite într-un apartament, a declarat procurorul local pentru agenţia de presă franceză AFP.

Potrivit site-ului de ştiri Actu17, poliţia îl caută pe tatăl copiilor, în vârstă de 33 de ani. Procurorul Jean-Baptiste Bladier a confirmat presei franceze că serviciul de poliţie judiciară din Versailles investighează. La sfârşitul lunii noiembrie, un bărbat în vârstă de 41 de ani a mărturisit că şi-a ucis cele trei fiice, cu vârste cuprinse între patru şi 11 ani, şi s-a predat. Poliţia le-a găsit moarte în locuinţa sa din oraşul Alfortville, în suburbia de sud-est a capitalei. În octombrie, un poliţist şi-a ucis cele trei fiice înainte de a se sinucide în locuinţa sa din Vemars, în Val-d’Oise.