mamaplus

Tradițiile cu Dr. Oetker sunt mai delicioase!

-
//
16.11.2022

Atunci când vin  sărbătorile dorința noastră de a găti ceva tradițional și de a crea o atmosferă caldă în casa noastră crește. Rețetele pe care le pregătim pot să difere: prăjituri, plăcinte, cozonaci, clătite, torturi și multe altele, important este ca acestea să ne readucă în familie, să creeze momente speciale cu cei apropiați și să aducă armonie și fericire. Pentru că, până la urmă, pentru oricare dintre noi, tradițiile sunt create din detalii mici dar foarte importante sufletului, printre ele fiind cu siguranță și ceva dulce, un desert special de care ne bucurăm de fiecare dată alături de toți cei dragi.

“Prăjituri moldovenești făcute să le iubești!” se numește și noua campanie promoțională de la Dr. Oetker, care le provoacă pe toate gospodinele din Republica Moldova să descopere care este tradiționala rețetă a familiei lor și le îndeamnă să gătească tot felul de bunătăți speciale pentru cei dragi! 

Astfel, în perioada 15 noiembrie 2022 - 31 ianuarie 2023, cumpărând oricare produs Dr. Oetker din lista de produse care participă la promoție poți câștiga săptămânal 4000 lei sau chiar premiul cel mare de 50000 lei, pentru tine și familia ta. Sună tare bine, nu-i așa?

Cum poți să participi și tu în această campanie?

Este foarte simplu – înregistrează numărul bonului care atestă achiziția produselor Dr. Oetker în perioada campaniei, fie prin SMS la numărul 1817 fie direct pe pagina web www.oetker.md și nu uita să păstrezi bonul de cumpărături cu care te înscrii! Cu puțin noroc, poți fi și tu unul dintre fericiții câștigători. 

Pentru mai multă inspirație, urmărește rețetele speciale pe care le pregătesc vedetele care s-au alăturat deja campaniei Dr. Oetker „Prăjituri moldovenești făcute să le iubești!”. Astfel, Lenuța Gheorghiță, Doina Danielean și Mariana Mihăilă ne vor arăta nu numai că știu să cânte și să interacționeze cu publicul ci și să gătească multe bunătăți pentru familiile lor. Ele ne vor arăta cum îmbină în mod fericit cariera cu viața de familie și ne vor împărtăși din tradițiile familiilor lor, așa că nu rata noutățile despre ele de pe parcursul campaniei!

Prăjituri moldovenești făcute să le iubești!