mamaplus

Toți copiii născuți de Hramul Chișinăului vor primi diplome și cadouri

-
//
15.10.2021

Primul nou-născut care a venit pe lume în data de 14 octombrie, de Hramul orașului Chișinău, a primit o diplomă și mai multe premii din partea Primăriei Chișinău. În acest context, primarul capitalei, Ion Ceban a mai adăugat că toți copiii născuți în această zi în spitalele din capitală vor primi daruri din partea municipalității.

"Marc Plotnic este primul copil care s-a născut de Hramul Orașului, într-o zi specială pentru Capitală, la Spitalul municipal Gheorghe Paladi. Din numele tuturor locuitorilor îi urăm sănătate lui Marc și părinților și am venit și cu o Diplomă din partea Primăriei. Tatăl copilului va transmite cadourile noastre. Darurile oferite au fost din partea noastră și a mai multor parteneri care ne-au susținut în realizarea acestei idei.

De asemenea, toți copilașii născuți pe 14 octombrie în maternitățile Capitalei, vor primi diplome și daruri din partea Primăriei. Totodată, în această zi specială, am felicitat și cea mai longevivă locuitoare a orașului, Zoia Popova, care a ajuns la onorabila vârstă de 106 ani, urându-i multă sănătate și mulți ani frumoși înainte", susține Ceban.