mamaplus

Theo Rose a născut! Ce nume i-a pus băiețelului

-
//
14.06.2023

Theo Rose a născut, în urmă cu scurt timp! Cântăreața și regizorul Anghel Damian au devenit părinții unui băiețel de nota 10, pe care îl va chema Sasha Ioan!

mamaplus

Theo Rose a născut

Theo Rose a născut în această dimineață! Celebra cântăreață a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care îl va chema Sasha Ioan. La spital se află acum și partenerul de viață al artistei, regizorul Anghel Damian.

Cântăreața a intrat în sala de operații în jurul orei 8 dimineața, iar la scurt timp și-a strâns la piept nou născutul. Operația de cezariană a decurs perfect, potrivit primelor informații.

Theo Rose a spus că vrea să nască natural

Theo Rose declara în urmă cu câteva zile că s-a decis să naște pe cale naturală, însă, cu toate acestea, miercuri, 14 iunie, vedeta a născut prin cezaiană. Încă nu se știe dacă medicii au decis ca micuțul să se nască prin cezaiană sau dacă cântăreața și-a pierdut curajul. Iată ce declara n urmă cu câteva zile.

“M-am hotărât să nasc natural. E o experiență diferită pentru fiecare femeie. Unele trec ușor prin asta, altele au un travaliu lung și dureros, acum Dumnezeu știe cum o fi. Am și zile în care sunt curajoasă și zic: Bă, mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața, mai ales că eu am problema aia cu operațiile. Nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație, că nu vreau. Pot să evit, vreau să evit. Dar vedem ce-o fi. Cred că e normal să-ți mai fie frică, că totuși e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, aspus Theo Rose, scrie impact.ro.

mamaplus