mamaplus

Teodor Cârnaț își mai dorește copii: “Bunica mea a născut 12”

-
//
30.01.2024

Are 10 copii, dar nu se oprește aici. Teodor Cârnaț a povestit în cadrul unui interviu că va crește și va iubi toți copiii dăruiți de Dumnezeu.

mamaplus

„Niciodată nu am planificat să am mulți copii. Dar după ce am avut un caz tragic, am pierdut un copil, la înmormântarea lui am spus - Câți copii îmi va da Dumnezeu, pe toți o să-i cresc si o să-i iubesc”, a menționat avocatul.

De asemenea, Teodor Cârnaț a vorbit despre pierderea celui de-al doilea copil din prima căsătorie.

„A decedat în ochii mei și de atunci am înțeles cu adevărat care este misiunea omului pe pământ. Să lăsăm urmași, să facem fapte bune. Pentru asta noi lucrăm, depunem suflet și trăim…
Bunica mea a născut 12 copii, dintre care cinci au studii superioare și au trăit într-o perioadă foarte grea. Acum sunt toate condițiile de a crește un copil, important să ai dorință. Am înțeles că oamenii din țările bogate sunt mai egoiști, nasc tot mai puțini copii, dar ei sunt viitorul, pământul aparține copiilor”, a adăugat acesta.

mamaplus

Amintim că Teodor și Marina Cârnaț au împreună 9 copii: 5 fete și 4 băieți. Din prima căsnicie, avocatul mai are o fiică.

Sursa: Mamaplus.MD