mamaplus

Taylor Swift s-a logodit în secret. Cine este alesul ei

-
//
01.07.2022

Taylor Swift se pare că s-a săturat de o simplă relație și dorește să meargă spre o adevărată căsnicie, căci aceasta s-a logodit, în secret, cu britanicul Joe Alwyn. Potrivit mai multor surse ale The Sun, se pare că cuplul fericit încă nu are planuri să-și anunțe, într-un mod public și oficial, veștile cele mari, dar persoanele aflate în anturajul lor au „ciripit” mai mult decât trebuie.

Joe Alwyn, de altfel, a vrut o cerere și un inel care să nu fie care ca oricare altul de pe piață. Inelul pe care Taylor Swift îl poartă are mesajul „în spatele ușilor închise”. Probabil cel mai faimos cuplu discret, care au doar câteva poze împreună, iar asta pe covorul roșu, nu le-ar fi spus nici membrilor din propria echipă despre viitorul lor plan. 

„Taylor și Joe sunt foarte fericiți și foarte, foarte îndrăgostiți. De fapt, aceștia sunt logodiți de câteva luni, dar le-au spus doar câtorva prieteni din cercul apropiat. Practic, doar familia și prietenii de încredere știu asta.”, a afirmat o sursă a ziarului britanic. 

Nu sunt detalii suplimentare privind nunta celor doi și nici nu se știe dacă, în viitor, cei doi își vor declara public logodna sau chiar căsătoria. Logodna lor vine la cinci ani după ce aceștia au început o relație și reprezintă un mare punct de cotitură în viața amoroasă a lui Taylor, care a început să aibă mai multe piese fericite, despre dragoste și viitor. 

Totuși, în trecut, vedeta a defilat în fața camerelor alături de foștii ei iubiți, printre care-i putem enumera pe Tom Hiddleston, Harry Styles sau Calvin Harris. În schimb, Joe Alwyn rămâne o dragoste ce nu dorește să fie afișată public. 

mamaplus
mamaplus